BOOKS OF TARBIAH SENTAP @bookstoreislamik

NOVEL PENJARA DARI NAJMI FETIH BUKAN BIASA BIASA
"Seperti biasa, setiap kali dia menapak masuk ke bilik tersebut, matanya akan tertangkap pada katil sebelah yang sekarangnya kosong tidak bercadar.
Dia seolah-olah nampak empunya katil tersebut tersenyum manis ke arahnya seperti biasa. Dia meletakkan begnya atas katil., mengambil frame yang sedang terpacak berdiri di atas meja belajarnya.
Ridwan melepaskanya keluhan panjang. Kali ini dia mengaku, hati yang sering meminta maaf dan memaafkan itu adalah antara hati-hati yang sentiasa tenang.
Meminta maaf, tidak semestinya setelah kita melakukan kesalahan. Memberi maaf pula, tidak semestinya setelah diri kita dipermainkan.
Kadang manusia lupa, skrip hidup yang ditulis olehNya itu adalah novel yang terhebat untuk kisah hidup kita. Nak redha, kadang makan masa.
Tetapi jangan sampai tak redha, sehingga ia memakan diri kau sampai sakit seksa. Aku ingatkan, jangan selamanya kau terpenjara dalam sangkar dosa yang kau sendiri cipta"
Novel Penjara mengisahkan tentang seorang lelaki yang bernama Ridwan Rais. Dia terlalu dibutakan oleh dosa-dosa orang di sekelilingnya sehingga dia tidak sedar akan dosanya sendiri. Selalu menunding jari terhadap orang, sedang sebelah kakinya sudah berada didalam neraka.
Berminat BUKU PENJARA DARI NAJMI FETIH ?
WHATSAPP 013 3021573 SEKARANG
WHATSAPP 013 3021573 SEKARANG
WHATSAPP 013 3021573 SEKARANG
Banyak lagi buku yang korang boleh dapatkan . Jom bersama #SquadIsbir isi masa lapang korang dengan aktiviti yang bermanfaat! ๐Ÿ˜Š
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #SuratPutusCinta #KetikaCintaMenyentap HQ : @isbirofficial