SALE 10.10 BAWAL SATIN RM10 @sk_satinscarf

[ HOT SELLING #SKBawalSatinRM15 ] SENANG BENTUK & CORAK LAKU KERAS!!
Bawal satin dari @sk_satinscarf dari 2016 terkenal sebagai MUDAH BENTUK, ANTI PANAS & ANTI PEKAK
KINI setelah 3tahun, setiap 2minggu @sk_satinscarf akan pastikan semua pembelinya terima hanya corak yang terbaru & Exclusive💛😎
=-=-=-=-=-=-=-=-=
5 KEUNIKAN #SKBawalSatinRM15
=-=-=-=-=-=-=-=-=
💛 MATERIAL KAINNYA YG SEJUK. >TAK PANAS< mcm satin tebal yang jenis melekap pada kulit. Sekali sarung insyaAllah terus rasa selesa.
💛 AWNING YANG SANGAT >MUDAH BENTUK< ! Tak usah kalut pakai starch lah lilin lahhh semata2 nak bagi awning terbentuk cantik! Pakai @Sk_satinscarf terus terletak cantik awningnyaaa😍
💛 ANTI PEKAK - @Sk_satinscarf dijamin tak akan memekakkan telinga uolls. Sebab kain dia jenis breathable dan tak terlalu tebal. .
💛 KILAUAN SATIN >NAMPAK MEWAH< bila dah pakai tu automatik nampak macam mak datin gitew! Tak padan dengan harga yang RM15 sajoo .
💛 CORAK CUN MELECUN UP TO DATE. Corak yang terlalu lawa & kombinasi warna yang perfect membuatkan @sk_satinscarf boleh matching dengan pelbagai jenis pakaian. .
=======
HARGA DAN PROMOSI
=======
Kalau market price, actually bawal satin jenis ni dalam RM20-RM49 tau!
Tapi sebab SK sayang kat semua sis, SK nak bagi rege spesel lah
Sehelai RM15 sahajaaa
Tak termasuk kos pos
Ada promo special untuk yang buat pembayaran dalam hari yang sama😌
Tapii.. Setiap corak ni limited stock yaa, almaklumlah tak selalu jumpa tudung RM15 yang best & lawa macamni😋
Percayalah, dah cuba sekali >CONFIRM JATUH CINTA!< TERUS KLIK LINK DI BIO untuk proses order yang MUDAH&CEPAT😘
. (💛SK)
Disclaimer :Size 90×90cm - Ada Teknik untuk bagi dia labuh tutup dada ya!
. . #tudungbawal #tudungcantik #tudungviral #tudungmalaysia #tudungbridesmaid #bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinscarflover
#printedsatin
#printedsatinmurah
#satinscarfmalaysia

2 コメント