Lawak - lawak Hangit @lawak.hangit

Hi semua!
Nama saya Faiz dan saya mendapat 4-5 ribu ringgit setiap bulan dengan bisnes perdagangan. Korang nak tak income harian dengan hadap graf di smartphone saja? Tidak penting siapa anda, perkara utama adalah anda mempunyai telefon dan keinginan untuk mendapatkan wang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Untuk bisnes perdagangan ini:
πŸ‘ Tak perlu ajak orang
πŸ‘ Tak perlu promote
πŸ‘ Tak perlu jual barang
πŸ‘ 100% bukan MLM
Kalau ada soalan lagi, tulis kepada boss trader:
@faiz_trader94
@faiz_trader94
@faiz_trader94
#dapatkanduit #dapatkanduitonline #dapatkan #dapatkanonline #dapatkanbitcoins #dapatkanduitbenar #dapatkandarirumah #dapatkanwangharian #dapatkansetiaphari #dapatkanpercuma #dapatkandollars #dapatkaneuro #perdagangan

45 Comments

@zhk_zxhjaz289

boleh tak jangan pasang lagu billie elish ni tau tak facts yang die ni msuk illuminati

@xi_lann

Yeah.. πŸ‘‹ hi trader.. fx bole bt duit.. serius..😍

@tarieqthq

Duit haram dalam islam sesiapa yang mendapat duit tanpa bekerja itu dikira judi

@nickchrist13

macm easy kerja tu

@aqilarfan

Klau tak perlu ajak org. Tak perlu promote. Apa tujuan post ni

@_izifffff

Hai faiz nama saya faiz

@gegar_katil

Nak tahan lama?

@shideermly

@ff.aizz belanja aku iphone x pliss

@gija222

forex babiπŸ˜‚πŸ˜‚ betul cara tu boleh dapat 40k sebulan tu

@mhd.farhanx

πŸ˜†πŸ€£

@_dailyketam

πŸ”₯~tak perlu ajak orang, tak perlu promote~ dh kau promote tu babi ape siaaπŸ˜‘πŸ˜‘

@usaha.sendiri_akim

Siapa usaha, dia dapat. Yang keje pun boleh join untuk partime .Kami mencari 20 orang stokis and agent under @usaha.sendiri_akim kami akan ajar korang dari ZERO TO HERO !! Siapa nak join Whatsapp Kami cepat sebelum tutup πŸ”₯πŸ”₯❗

@_jenny_rae_

Salam, Siapa ada duit lama untuk dijual. Sila hantar mesej kepada saya. Terima kasih πŸ™πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄

@hisham__ahmad98

Ni mcm forex jaaa

@alifdrist

just nak bagitau aq buat funny/meme content .. meh la singgah sat, sat je minum2 kopi pastu balik ag

@lazada_topup_giveaway

Korang nak topup free? Boleh je, lagipun baru2 ni lazada ada buat giveaway topup rm5 untuk semua rangkaian... Step dan link ada dalam ig min...Senang Je πŸ‘Œβœ¨

@tiaragown

Nak kahwin ? Kami ada sale untuk ball gown tau. Cepat singgah ig kamiπŸ’•

@aqil.fadzil

iluminati

@wafy._

Duk sembang barua tu

@daussrahman98_

Tajuk lagu?

@jom.membaca.sambil.dapat.duit

Tahukah anda pidm lindungi kita

@shasyang_

Jgn tgk story ieann πŸ€¬πŸ€¬πŸ˜‘πŸ”ž