Post Twitter @post_twitter_

Ketuk2 ramadhan la ape lagi🤪
#posttwitter

170 Comments

@nrrkaseh_

@blqsaleesa.co Ketuk ular lu😂😂😂

@hanirantsy_

Both lh

@haillorenzo

Ketuk lipas je aku berani

@nrulndh._

xdenye sempat ketuk lari terus 😂 @nana.usnaa @itseika_ @na.eqin__

@alyahazelin

@natashaareff ketuk dia dulu😂

@sl.yna

ketuk ketuk kepala kau @saffiya.__

@fayyeedd

Ketuk ketampi

@shhrlazwr_

@_ihdyh 😂💕

@puteriiiy

Lari👍

@qattrunnadaaa

Buat ape ketuk lari la😂

@aien_nabielahh

Kalau dh dpn mata otak aku yg awal2 dah lari 😂 tak smpat nak fikir pape 😅

@din_rim4u

Buat bodo je ...kalau x tngk dye..xde dye dtg nye ...sbb...pnh kna la

@ameen01_

Ketuk ular dulu pastu baru lari Sebab nampak lipas😂@trisyaes

@elissa.haswin

@aisyatulumairah_ takda masa dh nak fikir , memang aku lari dulu hahahhahah

@nurmaryam_kind

lipas la dah nama pun binatang perosak buat apa tgk je..

@rahimim.shariff

@syahmiwazini letak ocem kt situ

@anisa.sya__

Ketuk pintu jiran..mintak tolong

@mr_setia001

Ketuk lipas kot sbb kau tak tahu ape lipas boleh buat bila dye start enjin dye untuk terbang

@_slhnnasir

Aku ketuk org yg tanya soalan ni, dua dua aku takut lahanat.

@maa.r._

Dipikir balik, ular makan lipas tu and then ko dah boleh ketuk dia sebab dalam proses telan...😂