Post Twitter @post_twitter_

Power sangat minuman ni sampai ada akak ni kurus melidi. Akak ni terpaksa stop sebab lengan, peha mula mengecil, perut pun mengempis.
Kalau tak percaya cuba tengok dekat @rahsia.kurus.pantas
kesan seawal 8 jam. ️Minum 2x sehari je.
Dia membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan
Sekarang ada promosi harga RM15 je, ada free gift pulak tu. Ibu menyusu pun boleh!! Korang try lah ushar ig @rahsia.kurus.pantas
@rahsia.kurus.pantas
kot lepas raya ni berat badan korang naik berkilo2.. Boleh la start turunkan semula berat tu😍
Follow ig :
@rahsia.kurus.pantas
@rahsia.kurus.pantas
@rahsia.kurus.pantas

1 Comments

@balqzzz

Rasa apa air ni?