Villa Florencia Eger @egervillaflorencia

Ma reggel, mikor kiléptem a ház ajtaján, ez a látvány fogadott. A képnek azt a címet adtam, hogy : Reggeli érzések.. 😊
Egerbe tartva egész úton ez a mély nyugalom tartott hatalmában.
Most így dél felé járva kisütött a nap a Florenciában is. Gyönyörű időnk van. 😍
Ehhez a szép időhöz pedig jó hírek járnak.
. 👉Tegnap megosztottam, hogy készül az új weboldalunk főoldala egy csodálatos webdesignernek és webfejlesztő férjének köszönhetően. Ezt még sajnos nem tudom megutatni nektek.
. 👉Egyelőre még a régi oldalon tudtok foglalni.
. 👉Jó hír viszont, hogy már üzemel a foglalómotor, így látjátok a szabad időpontokat, a szabad szobákat, árakat és akár azonnal le is tudjátok foglalni a szállást itt:
https://villaflorenciaeger.hu/ Mi történik miután foglaltál? .
Automatikusan beérkezik hozzánk a foglalás, beíródik a rendszerünkbe, a szoba lezárul, így az már csak a Tiéd 😊 Automatikusan kimegy egy visszaigazoló email értesítés. Utána már csak el kell utalnod a foglalás 50 % - át. Ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni, akkor válaszd az átutalást és kérlek írd be a megjegyzésbe, hogy fizetés széppel. .
Nincs is más dolgod, mint ábrándozni és várni az érkezés napját. 😍
Te melyik csoportba tartozol? Megtervezed a kirándulást vagy a spontán dolgokat szereted? . 🙈 Én mindent megtervezek, de általában hirtelen felindulásból úgy spontán kitalálok valamit. A férjem meg próbál alkalmazkodni a csodás ötleteim hallatán. Legutóbb pl... Ez azt hiszem egy következő sztori lesz 😂
Puszi,
Szimi
#eger #érzés #flower #rózsa #villaflorenciaeger #villaflorenciaeger.hu #sütanap #ősz #kedvencévszak #oktober #budapest #mutimitlatsz #mutimitcsinalsz #mutiholvagy #mik #ikozosseg #ikozosseghungary #instahu #instahun